Με δαντέλες και αλυσίδα!

Κάτι Όμορφο Χειροποίητο!
 


Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα ''σάπιο μήλο'' και ζαχαρή κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.

Δαχτυλίδι φιογκάκι! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα ''σάπιο μήλο'' και ζαχαρή κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.Η βάση του δαχτυλιδιού είναι πλεγμένη με μαύρο νήμα.Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.


Δαχτυλίδι φιογκάκι! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.Η βάση του δαχτυλιδιού είναι πλεγμένη με μαύρο νήμα.Σκουλαρίκια κρίκοι-φιογκάκι! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.Ο κρίκος είναι πλεγμένος με μαύρο νήμα.


Δαχτυλίδι παπαρούνα! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και κορδέλα με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών.Η βάση του δαχτυλιδιού είναι πλεγμένη με μαύρο νήμα.
Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και λευκή δαντέλα.Σκουλαρίκια κρίκοι-φιογκάκι! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα μπορντό και λευκή δαντέλα.
Ο κρίκος είναι πλεγμένος με μαύρο νήμα.

Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα ''σάπιο μήλο'' και λευκή δαντέλα.Σκουλαρίκια κρίκοι-φιογκάκι! Κορδέλα (οργάντζα) σε χρώμα ''σάπιο μήλο'' και λευκή δαντέλα.
Ο κρίκος είναι πλεγμένος με μαύρο νήμα.

Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με κορδέλες (οργάντζα) σε χρώματα μπορντό και πορτοκαλί.


 
Βραχιόλι , μαύρη αλυσίδα πλεγμένο με λευκή δαντέλα και κεντημένο με ρόζ χαντρούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου