Lucky Tree!!! Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Κάτι Όμορφο Χειροποίητο!
Μενταγιόν δέντρο με μοναδικούς ημιπολύτιμους λίθους!
7,00 


Δέντρο με ακατέργαστους ημιπολύτιμους λίθους:  (Χαλαζίας, ροζ Χαλαζίας, Τουρμαλίνη, 
Σελενίτης  κ.α.)
Λίγα λόγια για τον χαλαζία: 
Πήρε το όνομα του από την Ελληνική λέξη «χάλαζα» που σημαίνει χαλάζι, αφού πολλοί στην αρχαιότητα τον θεωρούσαν στερεοποιημένο νερό.
Οι κρύσταλλοι Χαλαζία είναι γνωστοί από τους αρχαίους λαούς που τους απέδιδαν πολλές και μαγικές δυνάμεις
Χαρίζει ενέργεια και δύναμη όπου κι αν τοποθετηθεί και βοηθά στον ενεργειακό καθαρισμό όλων των ορυκτών.
Αναζωογονεί τον οργανισμό και δίνει θάρρος, δύναμη, ζωτικότητα, ανανέωση, ευεξία, καλή διάθεση, θετική ενέργεια, μακροζωία και προστασία.
Βοηθά κάθε καινούργια αρχή και φέρνει τον πλούτο και την αφθονία.
Ο διαφανής κρύσταλλος του Χαλαζία χρησιμοποιήθηκε από πολλούς λαούς ως μέσο για την πρόκληση βροχής. Οι αγρότες μπορούν να δοκιμάσουν να προκαλέσουν μια πολυπόθητη βροχή, φυτεύοντας κατάλληλα φορτισμένους κρυστάλλους χαλαζία στις γωνίες των χωραφιών τους. Ο Χαλαζίας λέγεται πως χαρίζει επίσης αφθονία όχι μόνο στα σπαρτά, αλλά και σε κάθε άλλον τομέα της οικονομικής ζωής.Τυρκουαζ  

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο δέντρο απ' όλα! Είναι φτιαγμένο με πέτρες Τυρκουάζ, τις αγαπημένες μου! Λένε πολλά για το τυρκουάζ και αν και δεν ξέρω πόσα από αυτά ισχύουν η αλήθεια είναι ότι όποτε το φοράω μου φτιάχνει την διάθεση!
Σας αναφέρω κάποιες ιδιότητές του:

'' Τοποθετημένο στο τσάκρα του λαιμού, το τυρκουάζ ελευθερώνει από αναστολές και δεσμεύσεις του παρελθόντος που περιορίζουν την έκφραση.

Επιπλέον: Φορέστε τυρκουάζ για να καταπολεμήσετε την φυσική ή πνευματική εξάντληση ή για να πολεμήσετε την κατάθλιψη που φέρνουν οι δύσκολες καταστάσεις.

Κατά τους Αζτέκους έκλεψε κατά τους μύθους τη δύναμή του από τον ουρανό και αναπαριστά τις κοσμικές καταβολές της ανθρωπότητας.

Στη γλώσσα των κρυστάλλων και των λίθων το τυρκουάζ συμβολίζει την χαρά της ψυχής και δρα σαν φυλαχτό που διώχνει το κακό μάτι και κάθε επίβουλη πρόθεση. Mother of Pearls (Μαργαριτοφόρο Όστρακο)

Επειδή λέγεται πως η Αφροδίτη γεννήθηκε από ένα όστρακο,τα όστρακα είναι διαχρονικά τα σύμβολα του έρωτα και της τύχης. 
Αλλά και σε Χριστιανικά εκκλησιαστικά χειρόγραφα το όστρακο αυτό εκθειαζόταν σαν ευλογημένο υλικό. "Αλλά προς τον χρυσόν ιχθύν αυτόν τον μαργαρίτην ας δράμωμεν"
................................................................

Το δέντρο συνδέεται με ιδιαίτερους συμβολισμούς ως πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας. Λατρεύτηκε μέσα από τις πολυποίκιλες εκφράσεις του ως ένα ορατό σημείο καθετότητας, ένα σημείο αναφοράς στο χώρο, δηλώνοντας είτε το κέντρο είτε μια αρχή 
ως σύνορο.
Αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε τρεις κόσμους, τον κόσμο κάτω από τη γη , αυτόν που βρίσκεται στην επιφάνεια της γης και αυτόν στον ουρανό, όπως επίσης και σε δύο διαφορετικά πεδία δημιουργίας, στο ορατό και το αόρατο.
Το σχέδιο ενός δέντρου αποτελεί από μόνο του κόσμημα που ομορφαίνει όποιον το φοράει!

Δέντρα με σύρμα και χάντρες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου