Κάτι Όμορφο με... ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους!

Ανακαλύψτε μια νέα γωνιά στο ''Κάτι Όμορφο''!
Δώστε λάμψη με ημιπολύτιμους λίθους & ασήμι 925°, στις ασυναγώνιστες τιμές που μόνο εμείς που τα δημιουργούμε μπορούμε να σας προσφέρουμε!

Χειροποίητο σετ αχάτης σε μοβ αποχρώσεις δεμένος με ασήμι και αλπακά.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€

Χειροποίητο σετ αχάτης σε ροζ αποχρώσεις δεμένος με ασήμι και αλπακά.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν με δερμάτινο κορδόνι : 6.90€

Χειροποίητο σετ αχάτης σε υπέροχες μελί αποχρώσεις δεμένος με ασήμι και αλπακά.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€

Χειροποίητο σετ αχάτης σε  αποχρώσεις μελί-τυρκουάζ δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν με δερμάτινο κορδόνι : 6.90€

Χειροποίητο σετ αχάτης σε ροζ αποχρώσεις δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€


Χειροποίητο σετ αχάτης σε μελί αποχρώσεις δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 6.50€


Χειροποίητο σετ ασημένια σκουλαρίκια με πέτρες νεφρίτη.   
Σκουλαρίκια: 12,00€


***Τα μυστικά των λίθων***
Αχάτης:
 Πήρε το όνομα του από τον ποταμό Αχάτη της Σικελίας, όπου και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά. 
Ο Μωβ Αχάτης
Προσφέρει αφθονία, δύναμη, ανάπτυξη, σταθερότητα, αυτογνωσία, μακροζωΐα, ενθαρρύνει τη λήψη αποφάσεων και χάρη στην αντικαταθλιπτική του δράση απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα. 
Μπορεί να φορεθεί για να προσελκύσει πιστούς και άξιους φίλους, και να επιτύχει την εύνοια ισχυρών προσώπων. Θεωρείται ο λίθος της πνευματικής αναζήτησης και του διαλογισμού.Προσφέρει διαύγεια, προστασία, δύναμη και αντίληψη και μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και ισορροπία.

Ο Φούξια Αχάτης
Είναι ένας λίθος που μας προστατεύει από τις πλάνες και τα ψεύδη. Μας φέρνει αφθονία και βοηθά να τη διατηρήσουμε. Μας συνδέει με την αγάπη και τον έρωτα.
Ο Μπλε Αχάτης 
Θεωρείται ένας από τους πιο θεραπευτικούς κρυστάλλους.
Βοηθά τη γρήγορη επούλωση των τραυμάτων, τονώνει την όραση, διευκολύνει την απορρόφηση των υδρογονανθράκων και καταπολεμά τον υπερθυρεοειδισμό. Χαλαρώνει την ένταση των νεφρών, τονώνει τους πνεύμονες, βοηθά στις παθήσεις του αυχένα και είναι ευεργετικός για το πάγκρεας. Σύμμαχος στη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.  Δρα θεραπευτικά σε μολύνσεις του λαιμού και της λέμφου, καθώς και στη ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα. Καταπραΰνει το άγχος, το στρες, το νευρικό σύστημα, ενώ ανακουφίζει από τους πόνους των οστών και των μυών.  Κατευνάζει το θυμό και την οργή, και διώχνει το φόβο της κριτικής και της απόρριψης. Διευκολύνει την έκφραση καταπιεσμένων συναισθημάτων και γενικότερα την έκφραση των σκέψεων και των ιδεών. Φέρνει αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια, αφθονία, προσελκύει πιστούς φίλους και δυναμώνει τη σχέση γονέα και παιδιού.  Είναι μια πέτρα μεταμόρφωσης και μετάβασης. Προστατεύει από τις σκεπτομορφές και εξαφανίζει τους φόβους.
Ο Πράσινος Αχάτης
Τονώνει τη νοητική και συναισθηματική ευελιξία. Βελτιώνει την ικανότητα λήψης αποφάσεων. Είναι χρήσιμος στην επίλυση διαφωνιών. Βοηθά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την υγεία.
Ο Πορτοκαλί Αχάτης 
Φέρνει αισιοδοξία και μας βοηθά να εκτιμήσουμε τις χαρές της ζωής. Αυξάνει και προστατεύει τον πλούτο που αποκτήθηκε από εργασία και βελτιώνει τη λήψη σωστών αποφάσεων.
Ο Καφέ Αχάτης 
Γειώνει, σταθεροποιεί και ηρεμεί τις ενέργειες. Είναι ένας λίθος της γονιμότητας και της υγείας. Μας κάνει ευφυείς, βοηθά στην απόκτηση χρημάτων και στην εδραίωση ενός επαγγέλματος. Μας δίνει τη δύναμη να τα καταφέρουμε όταν συμμετέχουμε σε δύσκολες και πολύπλοκες διαδικασίες. Μας οπλίζει με υπομονή και κουράγιο για να τελειώσουμε σημαντικές και χρονοβόρες εργασίες ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Νεφρίτης:
Πέτρα ισορροπίας, ειρήνης, γνώσης, γαλήνης, σοφίας και μακροζωίας. Δραστηριοποιεί τις ιδέες και κάνει την κάθε εργασία να φαίνεται λιγότερο περίπλοκη. Φέρνει χαρά, πλούτο, καλή τύχη, αφθονία, διάθεση, έρωτα και ζωτικότητα. Χαρίζει προστασία και φροντίδα ιδιαίτερα στα νεογέννητα και στα παιδιά. Παρέχει προστασία από  τραυματισμούς και ατυχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου