Νέες μοναδικές χειροποίητες συνθέσεις με ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους!


Λεπτεπίλεπτα ανθάκια από ασήμι και κρυσταλλάκια Τσεχίας!
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€

Ασήμι και κρυσταλλάκια Τσεχίας σε μια μοναδική λουλουδένια σύνθεση!
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€Χειροποίητο σετ αχάτης σε μελί  αποχρώσεις δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€


Χειροποίητο σετ αχάτης σε βαθύ μπλε, δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€


Χειροποίητο σετ aqua marina δεμένος με ασήμι.
Σκουλαρίκια: 7.20€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€

Χειροποίητο σετ αχάτης σε ροζ δεμένος με ασήμι και αλπακά.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€
  
Χειροποίητο σετ αχάτης σε βαθύ μπλε δεμένος με ασήμι και αλπακά.
Σκουλαρίκια: 9.80€
Μενταγιόν σε ασημένια αλυσίδα: 12.50€


***Τα μυστικά των λίθων***
Αχάτης:
 Πήρε το όνομα του από τον ποταμό Αχάτη της Σικελίας, όπου και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά. 
Ο Μωβ Αχάτης
Προσφέρει αφθονία, δύναμη, ανάπτυξη, σταθερότητα, αυτογνωσία, μακροζωΐα, ενθαρρύνει τη λήψη αποφάσεων και χάρη στην αντικαταθλιπτική του δράση απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα. 
Μπορεί να φορεθεί για να προσελκύσει πιστούς και άξιους φίλους, και να επιτύχει την εύνοια ισχυρών προσώπων. Θεωρείται ο λίθος της πνευματικής αναζήτησης και του διαλογισμού.Προσφέρει διαύγεια, προστασία, δύναμη και αντίληψη και μας χαρίζει εσωτερική αρμονία και ισορροπία.

Ο Φούξια Αχάτης
Είναι ένας λίθος που μας προστατεύει από τις πλάνες και τα ψεύδη. Μας φέρνει αφθονία και βοηθά να τη διατηρήσουμε. Μας συνδέει με την αγάπη και τον έρωτα.
Ο Μπλε Αχάτης 
Θεωρείται ένας από τους πιο θεραπευτικούς κρυστάλλους.
Βοηθά τη γρήγορη επούλωση των τραυμάτων, τονώνει την όραση, διευκολύνει την απορρόφηση των υδρογονανθράκων και καταπολεμά τον υπερθυρεοειδισμό. Χαλαρώνει την ένταση των νεφρών, τονώνει τους πνεύμονες, βοηθά στις παθήσεις του αυχένα και είναι ευεργετικός για το πάγκρεας. Σύμμαχος στη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.  Δρα θεραπευτικά σε μολύνσεις του λαιμού και της λέμφου, καθώς και στη ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα. Καταπραΰνει το άγχος, το στρες, το νευρικό σύστημα, ενώ ανακουφίζει από τους πόνους των οστών και των μυών.  Κατευνάζει το θυμό και την οργή, και διώχνει το φόβο της κριτικής και της απόρριψης. Διευκολύνει την έκφραση καταπιεσμένων συναισθημάτων και γενικότερα την έκφραση των σκέψεων και των ιδεών. Φέρνει αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια, αφθονία, προσελκύει πιστούς φίλους και δυναμώνει τη σχέση γονέα και παιδιού.  Είναι μια πέτρα μεταμόρφωσης και μετάβασης. Προστατεύει από τις σκεπτομορφές και εξαφανίζει τους φόβους.
Ο Πράσινος Αχάτης
Τονώνει τη νοητική και συναισθηματική ευελιξία. Βελτιώνει την ικανότητα λήψης αποφάσεων. Είναι χρήσιμος στην επίλυση διαφωνιών. Βοηθά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και την υγεία.
Ο Πορτοκαλί Αχάτης
Φέρνει αισιοδοξία και μας βοηθά να εκτιμήσουμε τις χαρές της ζωής. Αυξάνει και προστατεύει τον πλούτο που αποκτήθηκε από εργασία και βελτιώνει τη λήψη σωστών αποφάσεων.
Ο Καφέ Αχάτης 
Γειώνει, σταθεροποιεί και ηρεμεί τις ενέργειες. Είναι ένας λίθος της γονιμότητας και της υγείας. Μας κάνει ευφυείς, βοηθά στην απόκτηση χρημάτων και στην εδραίωση ενός επαγγέλματος. Μας δίνει τη δύναμη να τα καταφέρουμε όταν συμμετέχουμε σε δύσκολες και πολύπλοκες διαδικασίες. Μας οπλίζει με υπομονή και κουράγιο για να τελειώσουμε σημαντικές και χρονοβόρες εργασίες ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

aqua marina
Σχετίζεται με τη γαλήνη, χαρίζει ηρεμία και ψυχική χαλάρωση, ενισχύει την ανεκτικότητα, την ταπεινοφροσύνη, την κατανόηση, την αυτογνωσία, τις ηγετικές ικανότητες και την ορθή κριτική στάση. Μας δίνει κουράγιο, θάρρος, μειώνει το στρες, ηρεμεί το μυαλό και φέρνει μακροζωΐα.
Συντελεί στη διαύγεια του πνεύματος και την ψυχική έμπνευση, προάγει την αυτοέκφραση, γι’ αυτό και θεωρείται η πέτρα των καλλιτεχνών.

Προστατεύει την αθωότητα, την αγνότητα, την οικογένεια και μπορεί να εξασφαλίσει στον κάτοχό της έναν ευτυχισμένο γάμο. Επίσης, μπορεί να ξαναφέρει κοντά δυο συζύγους κουρασμένους από τη μακροχρόνια συμβίωση. Βοηθάει να εκφραστούν τα συναισθήματα, τυλίγει τους ευαίσθητους ανθρώπους με ένα μανδύα προστασίας και στήριξης και φέρνει βαθιά ηρεμία, καθησυχάζοντας τους αόριστους φόβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου